
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g beef fillet trimmed
- fresh flat-leaf parsley for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt to season
- crusty bread to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 723.2 kcal / 3037.4 kJ
- Proteína
- 58.7 g
- Grasa
- 38 g
- Carbohidratos
- 32.5 g
- Fibra
- 7.9 g
- Grasa saturada
- 15.7 g
- Sodio
- 1504 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Apricot chicken risotto
30min
Beef ragu
1h 25min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min