Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Proteína
- 58.7 g
- Carbohidratos
- 32.5 g
- Grasa
- 38 g
- Grasa saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sodio
- 1504 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken cacciatore
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef ragu
1h 25 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Hungarian goulash
1h 30 min
Chicken à la king
40 min