Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Proteína
- 51.2 g
- Carbohidratos
- 8.7 g
- Grasa
- 45 g
- Grasa saturada
- 29.9 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 653.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pork fillet with mustard
35min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beef ragu
1h 25min
Chicken à la king
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min