Pork in creamy Marsala wine sauce

Pork in creamy Marsala wine sauce

4.4 88 valoraciones
Prep. 20min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • gluten free flour (see Tips)
    2 tbsp
  • dry Marsala wine
    100 g
  • fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
    200 g
  • mascarpone cheese
    250 g

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 662.1 kcal / 2780.6 kJ
Proteína 51.2 g
Grasa 45 g
Carbohidratos 8.7 g
Fibra 1.9 g
Grasa saturada 29.9 g
Sodio 653.9 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...