Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Proteína
- 51.2 g
- Carbohidratos
- 8.7 g
- Grasa
- 45 g
- Grasa saturada
- 29.9 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 653.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef "Burgundy"
40min