Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Proteína
- 27.8 g
- Carbohidratos
- 3.7 g
- Grasa
- 11.5 g
- Grasa saturada
- 6.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 900.7 mg
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken cacciatore
50min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef Burgundy
1h 45min
Hunters' stew
1h