Pork fillet with mustard
TM6 TM5 TM31

Pork fillet with mustard

4.1 ( 28 valoraciones )

Ingredientes

  • 75 g dry vermouth or Madeira wine
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 60 g brown onion cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp seeded wholegrain mustard
  • 1 tsp hot English mustard
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt to taste
  • 1 pinch ground black pepper to taste
  • 450 g pork fillet cut into thin slices (1 cm)
  • 100 g fresh mushrooms cut into slices
  • 2 tsp crème fraîche
  • 2 - 3 tsp cornflour
  • 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
229.5 kcal / 964.8 kJ
Proteína
27.8 g
Grasa
11.5 g
Carbohidratos
3.7 g
Fibra
1.1 g
Grasa saturada
6.9 g
Sodio
900.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas