Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Proteína
- 27.8 g
- Carbohidratos
- 3.7 g
- Grasa
- 11.5 g
- Grasa saturada
- 6.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 900.7 mg
Recetas alternativas
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Chicken San Fernando
55min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Citrus seafood salad
1h
Beef Burgundy
1h 45min