
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 450 g pork fillet cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 229.5 kcal / 964.8 kJ
- Proteína
- 27.8 g
- Grasa
- 11.5 g
- Carbohidratos
- 3.7 g
- Fibra
- 1.1 g
- Grasa saturada
- 6.9 g
- Sodio
- 900.7 mg
Recetas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
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Chicken cacciatore
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Beef stroganoff
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Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
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Beef and mushroom hot pot
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Chicken with sparkling wine cream sauce
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