Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Proteína
- 36.4 g
- Carbohidratos
- 8.5 g
- Grasa
- 9.1 g
- Grasa saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 1149.4 mg
Recetas alternativas
Beef "Burgundy"
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork fillet with mustard
35min
Beef spezzatino
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef and mushroom hot pot
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Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef ragu
1h 25min