Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Proteína
- 36.4 g
- Carbohidratos
- 8.5 g
- Grasa
- 9.1 g
- Grasa saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 1149.4 mg
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
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Beef and mushroom hot pot
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Beef goulash with dumplings
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Pork fillet with mustard
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Chicken with creamy vegetable sauce
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Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
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Chicken cacciatore
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Hungarian goulash
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Irish stew
1h 30min
Hunters' stew
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Beef "Burgundy"
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