
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g brown onion cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 200 g button mushrooms brushed clean and cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 302.6 kcal / 1270.7 kJ
- Proteína
- 36.4 g
- Grasa
- 9.1 g
- Carbohidratos
- 8.5 g
- Fibra
- 4.2 g
- Grasa saturada
- 2.6 g
- Sodio
- 1149.4 mg
Recetas alternativas
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1h 30min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min