Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Proteína
- 36.4 g
- Carbohidratos
- 8.5 g
- Grasa
- 9.1 g
- Grasa saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 1149.4 mg
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef spezzatino
1h 45 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Hungarian goulash
1h 30 min
Chicken à la king
40 min