
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g frozen green beans cut into bite-size pieces
- 150 g brown onion cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g salted butter
- 100 g celery stalks cut into pieces
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 400 g potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 60 g pearl barley
- 300 g water
- 150 g carrots cut into rounds
- 500 - 600 g diced lamb (see Tips)
- ¼ tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 407.3 kcal / 1710.4 kJ
- Proteína
- 38.1 g
- Grasa
- 13.5 g
- Carbohidratos
- 28.2 g
- Fibra
- 9.8 g
- Grasa saturada
- 5.9 g
- Sodio
- 324.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Curried sausages and lentils
1h
Lamb and barley soup
50min
Shepherd's pie
55min
Irish lamb stew
6h 20min
Beef "Burgundy"
40min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef and mushroom hot pot
2h
Mexican cottage pie
1h 30min
Quick chicken curry
35min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min