Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chillies, deseeded if preferred
- 150 g brown onion, peeled and cut into halves
- ½ red capsicum, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 30 g oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
- ½ tsp dried chilli flakes, to taste (opcional)
- 1 tsp ground paprika
- 1 piece lemongrass, bruised and cut into quarters
- 1 tsp white sugar (optional)
- 700 g chicken thigh fillets, cut into pieces (5-6 cm)
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp fish sauce
- 140 g coconut cream
- 200 g frozen green peas
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only (Thai basil if preferred)
- cooked rice, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1249.8 kJ / 297.6 kcal
- Proteína
- 26.4 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 15.9 g
- Grasa saturada
- 6.6 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 1230.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Quick massaman beef curry
40min
Curried sausages and lentils
1h
Everyone's favourite chicken curry
40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken and cashews
55min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chicken and sweet corn soup
30min
Mexican cottage pie
1h 30min
Apricot chicken risotto
30min
Easy satay chicken
40min
Shepherd's pie
55min
Chicken and almond stir-fry
30min