
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 40 g vegetable oil
- 500 g skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2 cm)
- 400 g capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 200 g water plus an extra 2 tablespoons
- 200 g tomatoes cut into pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- fresh basil leaves for garnishing
- cooked rice to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 337 kcal / 1415.4 kJ
- Proteína
- 26.5 g
- Grasa
- 11 g
- Carbohidratos
- 30.6 g
- Fibra
- 4.5 g
- Grasa saturada
- 3.3 g
- Sodio
- 976.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Stir-fry beef bowl
35min
Chicken and cashews
55min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chicken chasseur
1h 50min
Beef "Burgundy"
40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Mexican cottage pie
1h 30min
Chicken and almond stir-fry
30min
Quick chicken curry
35min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Apricot chicken risotto
30min