Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 40 g vegetable oil
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2 cm)
- 400 g capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 200 g water plus an extra 2 tablespoons
- 200 g tomatoes, cut into pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- fresh basil leaves, for garnishing
- cooked rice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1415.4 kJ / 337 kcal
- Proteína
- 26.5 g
- Carbohidratos
- 30.6 g
- Grasa
- 11 g
- Grasa saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 976.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Shepherd's pie
55min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
All-in-one chicken dinner
50min
Chicken and almond stir-fry
30min
Stir-fry beef bowl
35min
Chicken chasseur
1h 50min
Quick chicken curry
35min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken pesto pasta
30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken teriyaki
20min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min