Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g day-old bread (approx. 2 slices), torn into pieces
- 90 g cheddar cheese, cut into cubes (2-3 cm)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- 170 g water
- 1 tsp salt
- 500 g beef mince
- 1 onion (approx. 150 g), cut into eighths, layers separated
- 50 g butter
- 200 g tomato sauce
- 40 g white vinegar
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp English mustard
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 4 bread rolls (e.g Vienna, baguette, approx. 15 -18 cm long)
- 8 - 10 Swiss cheese slices
- 40 g rocket leaves, to serve
- 2 pickled gherkins, cut into thin slices, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 3285.3 kJ / 782.3 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 56.6 g
- Grasa
- 39.7 g
- Grasa saturada
- 19.6 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 1961.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken Caesar pasta salad
55min
Rustic beef tarts
1h
Plaited pork pie
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Family chicken galette
1h 55min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Pizza pockets
1h 50min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Sticky meatball subs
1h
Little lasagne cups
2h 50 min
Pastitsio
1h 30min