Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g day-old bread (approx. 2 slices), torn into pieces
- 90 g cheddar cheese, cut into cubes (2-3 cm)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- 170 g water
- 1 tsp salt
- 500 g beef mince
- 1 onion (approx. 150 g), cut into eighths, layers separated
- 50 g butter
- 200 g tomato sauce
- 40 g white vinegar
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp English mustard
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 4 bread rolls (e.g Vienna, baguette, approx. 15 -18 cm long)
- 8 - 10 Swiss cheese slices
- 40 g rocket leaves, to serve
- 2 pickled gherkins, cut into thin slices, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 3285.3 kJ / 782.3 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 56.6 g
- Grasa
- 39.7 g
- Grasa saturada
- 19.6 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 1961.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Sticky sesame chicken
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Swedish meatballs with gravy
30min
Sticky meatball subs
1h
Rustic beef tarts
1h
Chicken picadillo cups
40min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Tandoori chicken wraps
50min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min