Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces
- 1 tsp dried mixed herbs
- 1 egg
- 1 tsp salt
- 320 g water
- 500 g beef mince
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 100 g tomato sauce (see Tips)
- 20 g white vinegar
- 1 tsp English mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 24 mini dinner rolls
- 24 cheese slices (approx. 6 x 3 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 738.1 kJ / 175.7 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Carbohidratos
- 3.6 g
- Grasa
- 11.6 g
- Grasa saturada
- 6.1 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 407.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Cheese and bacon cob loaf
1h 20 min
Aussie potato salad
1h 30min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Sticky sesame chicken
40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Meatball subs
55min
Chorizo and chicken pasta
50min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Pizza pockets
1h 50min
Sloppy Joes with slaw
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min