Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces
- 1 tsp dried mixed herbs
- 1 egg
- 1 tsp salt
- 320 g water
- 500 g beef mince
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 100 g tomato sauce (see Tips)
- 20 g white vinegar
- 1 tsp English mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 24 mini dinner rolls
- 24 cheese slices (approx. 6 x 3 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 738.1 kJ / 175.7 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Carbohidratos
- 3.6 g
- Grasa
- 11.6 g
- Grasa saturada
- 6.1 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 407.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Sticky sesame chicken
40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Pizza pockets
1h 50min
Little lasagne cups
2h 50min
Meatball subs
55min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Wagon wheel slice
2h 40min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min