Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Shortcrust pastry
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (1-2 cm)
- ½ tsp salt
- 100 g water, chilled, plus extra if needed
Iced puff pastry
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g plain flour
- 1 ½ tsp salt
Pie filling
- butter, melted, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary (10 cm), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx.180 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 1 tbsp cornflour
- 700 g beef rump steak, cut into pieces (1 cm)
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp VEGEMITE®
- 100 g button mushrooms, cut into pieces
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- plain flour, for dusting
- full cream milk, for brushing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1204.7 kJ / 286.8 kcal
- Proteína
- 12.6 g
- Carbohidratos
- 19.9 g
- Grasa
- 17.4 g
- Grasa saturada
- 9.7 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 424.3 mg
Recetas alternativas
Aussie meat pies
2h
Swedish meatballs with gravy
30 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Damper with golden syrup butter
40 min
Lasagne bolognese
2h 30min
Mini chicken pies
1h 20 min
Flaky filo fingers
1h 30 min
ANZAC biscuits
40 min
Buttermilk scones
35 min
Pikelets
35 min
Sticky date pudding
1h 30 min