Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Carbohidratos
- 10.1 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasa saturada
- 13.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 744.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pastitsio
1h 30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Pork meatballs with couscous
50min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Meatball subs
55min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken stock paste
45min
Family chicken galette
1h 55min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min