Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Carbohidratos
- 10.1 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasa saturada
- 13.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 744.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Classic meatloaf
1h 35min
Meat stock paste
45 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken stock paste
45 min
Meatball subs
55 min
Family chicken galette
1h 55min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Sticky meatball subs
1h
BBQ chicken winglets
1h 15 min
Pastitsio
1h 30 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min