Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache

4.6 (111 valoraciones )

Ingredientes

Dark chocolate ganache

  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 600 g dark chocolate (50% cocoa), cut into pieces

Chocolate cake

  • 185 g salted butter, softened, cut into pieces, plus extra to grease
  • 275 g plain flour
  • 450 g brown sugar
  • 90 g Dutch cocoa powder
  • 2 tsp bicarbonate of soda
  • 280 g warm water
  • 90 g canola oil
  • 1 ½ tsp instant coffee (see Tips)
  • 3 eggs
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract
  • 195 g buttermilk

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
2207.5 kJ / 525.6 kcal
Proteína
7 g
Carbohidratos
51.5 g
Grasa
33.2 g
Grasa saturada
17.6 g
Fibra
2.1 g
Sodio
273.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas