Dispositivos y accesorios
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Prep. 15min
Total 45min
800 g
Ingredientes
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 800 g
Sodio
2998.8 mg
Proteína
21.1 g
Calorías
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Grasa
345 g
Fibra
0 g
Grasa saturada
218.5 g
Carbohidratos
252.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Buttercream Icing
10min
Chocolate butter cream
10min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Royal icing
5min
Buttercream icing
5min
Jalapeño honey butter
15min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Cream cheese frosting
5min