Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 fresh red bird's eye chilli, deseeded if preferred
- 40 g olive oil
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g dry white wine
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches sea salt, to taste
- 700 g peeled raw prawns, tail-on
- fresh crusty bread, to serve
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1850 kJ / 440 kcal
- Proteína
- 44 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 13 g
- Grasa saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 1963.4 mg
Recetas alternativas
Chicken and prawn noodles
30min
Prawn stir-fry
25min
Prawn noodle curry
10min
Chilli lime sauce
5min
Sicilian prawn salad
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Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
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Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Prawn and mushroom crepes
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Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Chilli garlic prawns
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Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chilli and garlic prawns
1h 10min