Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (opcional)
-
40
g freshly squeezed lime juice
o 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns, deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes, cut into thin slices (2-3 mm)
o 1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel, cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato, cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 785 kJ / 187 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Grasa
- 10 g
- Fibra
- 2.2 g
Recetas alternativas
Jambalaya
35min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Superfood salmon salad
1h 5min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min