Dispositivos y accesorios
Sicilian prawn salad
Prep. 25min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (opcional)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm)limes cut into thin slices (2-3 mm)1 - 2
-
fennel cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
cherry tomato cut into halves400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
785 kJ /
187 kcal
Grasa
10 g
Fibra
2.2 g
Carbohidratos
6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Citrus seafood salad
1h
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Thai beef salad
1h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Miso salmon broth
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Superfood salmon salad
1h 5min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min