Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Proteína
- 40.9 g
- Carbohidratos
- 22.6 g
- Grasa
- 32.6 g
- Grasa saturada
- 5.4 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sodio
- 804.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fish with ginger lime sauce
35min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Prawn saganaki with feta
35min
Asparagus and broad bean salad
25min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min