
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g basmati rice
- 20 g chickpea (besan) flour
- 40 g ghee (see Tips)
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp fennel seeds
- 1 pinch asafoetida (see Tips)
- 300 g red onion cut into quarters
- 3 cm piece fresh ginger cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 400 g water
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp Kashmiri chilli powder
- 10 g ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp green mango powder (see Tips)
- 1 ½ tsp garam masala (see Tips)
- 800 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 20 g lemon juice
- 2 tbsp raisins to garnish (optional)
- natural yoghurt to garnish
- 1 fresh long green chilli trimmed and cut into thin slices, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 392.5 kcal / 1648.8 kJ
- Proteína
- 14.7 g
- Grasa
- 16 g
- Carbohidratos
- 40.8 g
- Fibra
- 14.2 g
- Grasa saturada
- 6.8 g
- Sodio
- 1324.6 mg
Recetas alternativas
Paneer
4h 5min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Palak paneer
45min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Rasam
20min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Chhole (chickpea curry)
35min
Sabji (vegetable) curry
30min