Versiones compatibles
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggplant
- 3 eggplants, cut into rounds (1.5 cm thickness)
- olive oil, for brushing
- salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
Lime and ginger dressing
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, 1 chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred; 1 chilli cut into thin slices, for garnishing (optional)
- 100 g kecap manis
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 20 g rice wine vinegar
- 15 g palm sugar, shaved
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 495.9 kJ / 118.1 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Carbohidratos
- 18.6 g
- Grasa
- 2.5 g
- Grasa saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sodio
- 1369.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Roasted eggplant
1h 35min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Goi muc (squid salad)
45min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55 min
Steamed Chinese greens
30min
Eggplant with burghul
55min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min