Versiones compatibles
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Carbohidratos
- 0.9 g
- Grasa
- 48.3 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 596.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Mushroom stroganoff
20min
Mediterranean capsicums
2h
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Miso salmon broth
40 min
Eggplant with burghul
55min
Soba noodle and tofu salad
35 min