Flank steak with horseradish cream sauce
TM6 TM5 TM31

Flank steak with horseradish cream sauce

4.5 (11 valoraciones )

Ingredientes

Mustard marinade

  • 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 50 g Worcestershire sauce
  • 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 1 tbsp French mustard
  • 1 tbsp dried oregano
  • ¼ tsp ground black pepper

Horseradish cream sauce

  • 100 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g crème fraîche (see Tips)
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 30 g horseradish cream
  • 1 tsp French mustard
  • 2 pinches cayenne pepper
  • 2 pinches sea salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3337.8 kJ / 794.7 kcal
Proteína
69.3 g
Carbohidratos
6.7 g
Grasa
60.5 g
Grasa saturada
17.5 g
Fibra
2.1 g
Sodio
692.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas