Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Proteína
- 56.8 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 51.7 g
- Grasa saturada
- 9.7 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 1348.2 mg
Recetas alternativas
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1h 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2h 30min
Crab Cakes
1h 35min
Oysters Rockefeller
25min