Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Proteína
- 62.4 g
- Carbohidratos
- 0.5 g
- Grasa
- 12.3 g
- Grasa saturada
- 3.7 g
- Fibra
- 0.5 g
- Sodio
- 1327 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Texas-style lovely legs
4h
Pork fillet with mustard
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Bourbon pork ribs
5h 50min