
Versiones compatibles
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 tbsp olive oil
- 70 g balsamic vinegar
- 80 g white wine
- 60 g honey
- 20 g Dijon mustard
- 1 tbsp fresh rosemary leaves only
- 2 garlic cloves
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 445.2 kcal / 1862.6 kJ
- Proteína
- 32.3 g
- Grasa
- 23.7 g
- Carbohidratos
- 20.5 g
- Fibra
- 1.6 g
- Grasa saturada
- 5.2 g
- Sodio
- 397.5 mg
Recetas alternativas
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Lamb and feta meatballs
30min
Turmeric fish
30min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
White fish and lemon risotto
30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min