Versiones compatibles
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g zucchini, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 tbsp olive oil
- 70 g balsamic vinegar
- 80 g white wine
- 60 g honey
- 20 g Dijon mustard
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1862.6 kJ / 445.2 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Carbohidratos
- 20.5 g
- Grasa
- 23.7 g
- Grasa saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 397.5 mg
Recetas alternativas
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min