Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Proteína
- 43.2 g
- Carbohidratos
- 13.9 g
- Grasa
- 23.3 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 610.2 mg
Recetas alternativas
Asparagus and broad bean salad
25min
Chicken cacciatore
50min
Quick prawn stir-fry
20min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Asian-style fish fillets
30min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Rice salad
1h
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min