Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Proteína
- 43.2 g
- Carbohidratos
- 13.9 g
- Grasa
- 23.3 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 610.2 mg
Recetas alternativas
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Prawn stir-fry
25min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Asian-style fish fillets
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Chicken cacciatore
50min
Cod with citrus butter
40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min