Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 20 fresh basil leaves
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 350 g fettuccine
- 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
- 2 garlic cloves
- 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Carbohidratos
- 68.1 g
- Grasa
- 31.6 g
- Grasa saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sodio
- 694.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mexican one-pot pasta
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Penne and vegetables
35 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Linguine with salmon and herbs
25 min