Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Proteína
- 32.2 g
- Carbohidratos
- 30.4 g
- Grasa
- 31.8 g
- Grasa saturada
- 9.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 435.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Steamed greens with lemon feta
20min
Superfood salmon salad
1h 5min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Pasta primavera
1h
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Linguine with salmon and herbs
25min