
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread to serve
- fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese crumbled, for garnishing (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 259.7 kcal / 1090.5 kJ
- Proteína
- 18 g
- Grasa
- 18.9 g
- Carbohidratos
- 4.4 g
- Fibra
- 1.2 g
- Grasa saturada
- 6.3 g
- Sodio
- 972.2 mg
Recetas alternativas
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Chilli beef with lemon feta
30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Prawn saganaki with feta
35min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min