
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g eschalots cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops roe removed
- ground black pepper to season
- balsamic glaze for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 667.9 kcal / 2805.3 kJ
- Proteína
- 62.6 g
- Grasa
- 38.1 g
- Carbohidratos
- 16.1 g
- Fibra
- 6.8 g
- Grasa saturada
- 18.7 g
- Sodio
- 2644.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Roasted fennel dip
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min