Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Proteína
- 62.6 g
- Carbohidratos
- 16.1 g
- Grasa
- 38.1 g
- Grasa saturada
- 18.7 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sodio
- 2644.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min