Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Proteína
- 38 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 32.4 g
- Grasa saturada
- 10 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 907.2 mg
Recetas alternativas
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Kedgeree
45min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Roasted Potato Salad
1h
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15 min
Homemade sausages
1h 40min
Paris–Brest with praline cream
26h
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Creamy chicken curry and rice
45min