Versiones compatibles
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 2 tsp chipotle chillies in adobo sauce
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lime juice, (approx. ½ lime)
- 1 pinch sea salt, to taste
Croquettes
- 500 g water
- 5 eggs
- 2 sweet corn cobs (approx. 180 g), husks removed
- 100 g manchego cheese or vintage cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g butter
- 30 g oil, plus extra for frying (approx. 250-300 g)
- 30 g brown onion, cut into pieces
- 1 jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves, or 2-3 tbsp pickled jalapeño chillies, drained
- 90 g plain flour
- 400 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 300 g breadcrumbs
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1141 kJ / 272 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Carbohidratos
- 10.8 g
- Grasa
- 23.5 g
- Grasa saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 159.6 mg
Recetas alternativas
Roti (for two)
25min
Fresh pasta dough
1h
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35min
Satay sauce
15min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Patatas bravas with chorizo
1h 20 min
Hollandaise sauce
15min
Jalapeño poppers
35min
Peppercorn sauce
20min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h