Versiones compatibles
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 2 tsp chipotle chillies in adobo sauce
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lime juice, (approx. ½ lime)
- 1 pinch sea salt, to taste
Croquettes
- 500 g water
- 5 eggs
- 2 sweet corn cobs (approx. 180 g), husks removed
- 100 g manchego cheese or vintage cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g butter
- 30 g oil, plus extra for frying (approx. 250-300 g)
- 30 g brown onion, cut into pieces
- 1 jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves, or 2-3 tbsp pickled jalapeño chillies, drained
- 90 g plain flour
- 400 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 300 g breadcrumbs
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1141 kJ / 272 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Carbohidratos
- 10.8 g
- Grasa
- 23.5 g
- Grasa saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 159.6 mg
Recetas alternativas
Aussie meat pies
2h
Grilled scallops with chilli jam
25min
Herbed lavosh
55min
Pear shrub
48h 35min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Pork vindaloo
2h 20min
Tomato pasta sauce
40min
Roti (for two)
25min
Rogan josh
1h 35min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min