Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Quick puff pastry
- 200 g butter, cut into pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, chilled
- ½ tsp salt
Mushroom croustade
- vegetable oil, for greasing
- 4 garlic cloves
- 20 g vegetable oil
- 300 g water
- 750 g fresh mushrooms, cut into slices (5 mm)
- 3 tsp dried mixed herbs, (e.g. marjoram, rosemary, thyme)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 eggs
- 20 g plain flour
- 100 g thickened cream
- 10 g full cream milk, for brushing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2350.3 kJ / 559.5 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 40.6 g
- Grasa saturada
- 23.9 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 456.6 mg
Recetas alternativas
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Pumpkin tart
2h 15min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom stroganoff
20min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Mushroom tart
50min
Broccoli mustard pasties
1h 55 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Sunday morning breakky bake
1h 15min