
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Quick puff pastry
- 200 g butter cut into pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g plain flour plus extra for dusting
- 90 g water chilled
- ½ tsp salt
Mushroom croustade
- vegetable oil for greasing
- 4 garlic cloves
- 20 g vegetable oil
- 300 g water
- 750 g fresh mushrooms cut into slices (5 mm)
- 3 tsp dried mixed herbs (e.g. marjoram, rosemary, thyme)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 eggs
- 20 g plain flour
- 100 g thickened cream
- 10 g full cream milk for brushing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 559.5 kcal / 2350.3 kJ
- Proteína
- 12.7 g
- Grasa
- 40.6 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Fibra
- 3.5 g
- Grasa saturada
- 23.9 g
- Sodio
- 456.6 mg
Recetas alternativas
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Vegetarian quiche
1h 55min
Breakfast sausages
1h 5min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Fresh tomato tart
40min
Leek quiche
1h 20min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Broccoli mustard pasties
1h 55min