Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Proteína
- 69.5 g
- Carbohidratos
- 23.6 g
- Grasa
- 23 g
- Grasa saturada
- 10.7 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1021.8 mg
Recetas alternativas
Traditional gravy
25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chicken stock paste
45min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Diane sauce
20min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Meat stock paste
45min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Pork san choy bau
25 min