Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Carbohidratos
- 20.8 g
- Grasa
- 51.1 g
- Grasa saturada
- 22.9 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 637.4 mg
Recetas alternativas
Piña colada
5min
Mojito-style cocktail
10min
Mango daiquiri
5min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Oysters Kilpatrick
15min
Strawberry caipiroska
10min
Mai Tai
10min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Pimm's fruit punch
2h 20 min
Chilli mussels with risoni
35 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min