Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Carbohidratos
- 20.8 g
- Grasa
- 51.1 g
- Grasa saturada
- 22.9 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 637.4 mg
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Buffalo chicken wings
50 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20 min
Chilli mussels with risoni
35 min
Buffalo chicken wings
45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min