
Versiones compatibles
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 870.3 kcal / 3655.3 kJ
- Proteína
- 71.8 g
- Grasa
- 60.2 g
- Carbohidratos
- 6.4 g
- Fibra
- 2 g
- Grasa saturada
- 18.2 g
- Sodio
- 708.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Buffalo chicken wings
50min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Buffalo chicken wings
45min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Beef tacos
25min