Versiones compatibles
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Proteína
- 71.8 g
- Carbohidratos
- 6.4 g
- Grasa
- 60.2 g
- Grasa saturada
- 18.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 708.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Steamed greens with lemon feta
20min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Thai beef salad
1h 15min
Sunday lamb roast
1h 55 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
James Bond's Vesper Martini
5min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min