
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 870.3 kcal / 3655.3 kJ
- Proteína
- 71.8 g
- Grasa
- 60.2 g
- Carbohidratos
- 6.4 g
- Fibra
- 2 g
- Grasa saturada
- 18.2 g
- Sodio
- 708.4 mg
Recetas alternativas
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Thai beef salad
1h 15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Bourbon pork ribs
5h 50min