Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Proteína
- 45.2 g
- Carbohidratos
- 0.7 g
- Grasa
- 31.6 g
- Fibra
- 0.4 g
Recetas alternativas
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Café de Paris butter
25min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb Moussaka
1h 30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min