
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 sprig fresh dill leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season
- olive oil for brushing
- salt to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 464.6 kcal / 1963.4 kJ
- Proteína
- 45.2 g
- Grasa
- 31.6 g
- Carbohidratos
- 0.7 g
- Fibra
- 0.4 g
Recetas alternativas
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Café de Paris butter
25min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Garlic prawns
25min