Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Proteína
- 45.2 g
- Carbohidratos
- 0.7 g
- Grasa
- 31.6 g
- Fibra
- 0.4 g
Recetas alternativas
Garlic prawns
25min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Layered lamb curry
1h
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Buffalo chicken wings
45min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
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Café de Paris butter
25min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min