Smoked mussels with Pernod sauce
TM6 TM5 TM31

Smoked mussels with Pernod sauce

5.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 1000 g mussels, scrubbed and debearded
  • 2 garlic cloves
  • 80 g eschalots, peeled and cut into halves
  • 50 g salted butter
  • 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
  • 50 g Pernod® (see Tips)
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve

Inf. nutricional
por 4 portions
Calorías
6965 kJ / 1658.3 kcal
Proteína
165.7 g
Carbohidratos
59.7 g
Grasa
82.4 g
Grasa saturada
42.3 g
Fibra
8.4 g
Sodio
5869.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas