Asparagus and pipis (clams) risotto
TM6 TM5 TM31

Asparagus and pipis (clams) risotto

4.3 ( 6 valoraciones )

Ingredientes

  • 10 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1000 g water
  • 1000 g pipis (clams), purged (see Tips)
  • 250 g green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)
  • 40 g brown onion
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 100 g dry white wine
  • 1 - 2 tsp salt to taste
  • ¼ tsp fresh ground black pepper to taste
  • lemon juice to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
626 kcal / 2629.5 kJ
Proteína
46.5 g
Grasa
13.7 g
Carbohidratos
76.4 g
Fibra
3.6 g
Grasa saturada
2.9 g
Sodio
2003.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas