Versiones compatibles
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dried cauliflower florets
- 1 cauliflower floret (medium to large)
Salmon cure
- 8 fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved
- water, for soaking salmon skin
- 100 g rock salt, plus extra pinch for soaking salmon skin
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 lemon, zested and juiced
- 100 g caster sugar
- 2 pinches ground white pepper
Parmesan gnocchi
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 300 g water
- 30 g kudzu (see Tips)
- water (iced)
Confit salmon
- 600 g water
- 500 - 550 g light olive oil
Cauliflower cream
- 30 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 400 g cauliflower, broken into florets
- 150 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
Salmon skin, cauliflower and assembly
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 220 g cauliflower, broken into florets
- 2 pinches salt, to taste
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, zest only, finely grated, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 4990.3 kJ / 1188.1 kcal
- Proteína
- 39.2 g
- Carbohidratos
- 18.2 g
- Grasa
- 108.1 g
- Grasa saturada
- 25.8 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 5239.5 mg
Recetas alternativas
Salmon niçoise salad
35 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Chilli crab pasta
35 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Citrus seafood salad
1h
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Anise-cured salmon
14h 10min
Sicilian prawn salad
40 min
Seafood panzanella
1h
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min