Dispositivos y accesorios
Prawn salad with horseradish cream
Prep. 45min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
Potatoes
-
water700 g
-
kipfler potatoes (small), cut into halves500 g
-
large raw prawns de-veined, peeled but with tails intact24
-
salt to season
-
sherry vinegar1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
eschalots cut into fine dice40 g
Sweet pickled cucumbers
-
Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice150 g
-
raw sugar50 g
-
white wine vinegar50 g
-
water100 g
Horseradish cream
-
thickened cream80 g
-
horseradish (see Tips)50 g
-
crème fraîche60 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt to taste
Assembly
-
pink peppercorns (optional)1 tbsp
-
baby radishes cut into quarters½ bunch
-
fresh chervil5 sprigs
-
salmon caviar (optional)50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
452.7 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
746.5 kJ /
177.8 kcal
Grasa
8.8 g
Fibra
1.7 g
Grasa saturada
3.5 g
Carbohidratos
15.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Oysters with lime granita
5min
Caesar salad dressing
10min
Sicilian prawn salad
40min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Smoked trout pâté
3h 15min
Avocado dressing
10min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Tuna avocado bowl
45min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min