Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 15.6 g
- Grasa
- 8.8 g
- Grasa saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 452.7 mg
Recetas alternativas
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Hearty seafood chowder
1h
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Citrus seafood salad
1h
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Hearty seafood chowder
45min
Sicilian prawn salad
40 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min