Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 15.6 g
- Grasa
- 8.8 g
- Grasa saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 452.7 mg
Recetas alternativas
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Pears in red wine
3h 20 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Broad bean bruschetta
30 min