
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 eschalot cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil to serve
- edible flowers to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 101.7 kcal / 427.2 kJ
- Proteína
- 6.2 g
- Grasa
- 3 g
- Carbohidratos
- 11.8 g
- Fibra
- 1.3 g
- Grasa saturada
- 0.5 g
- Sodio
- 242.7 mg
Recetas alternativas
Beurre blanc
15min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Ninguna calificación
Vegan ube ice cream
24h 10min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Caesar salad dressing
10min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Chilli creamed corn
40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Steak tartare
10min
Gazpacho
1h 15min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Lobster Bisque
1h 50min