Dispositivos y accesorios
Perfect steak with sauce Bernaise
Prep. 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 portions
Sodio
2152.8 mg
Proteína
149.4 g
Calorías
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Grasa
258.2 g
Fibra
3.2 g
Grasa saturada
137.3 g
Carbohidratos
19.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Hamburgers
30min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
No waste vegetable stock concentrate
25min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Ninguna calificación
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Frozen strawberry daiquiri
10min
Beurre blanc
15min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Hollandaise
15min