Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Proteína
- 14.4 g
- Carbohidratos
- 37.2 g
- Grasa
- 17 g
- Grasa saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 508.6 mg
Recetas alternativas
Cottage pie
1h 30 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Mushroom and kale risotto
55min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Family Meatloaf
1h 10 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Retro prawn cocktail
20min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min