Dispositivos y accesorios
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Prep. 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
508.6 mg
Proteína
14.4 g
Calorías
1529.3 kJ /
365.5 kcal
Grasa
17 g
Fibra
2.6 g
Grasa saturada
8.1 g
Carbohidratos
37.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Versatile smooth soup
45min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Onion Skin Broth
1h 5min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Ninguna calificación
Black garlic and onion jam
55min
Cream of tomato soup
25min
Pil pil sauce
5min
Harissa yoghurt dressing
5min
Basic Soup Purée
Ninguna calificación
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Tomato Soup
40min