Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Proteína
- 16.4 g
- Carbohidratos
- 18.6 g
- Grasa
- 40.4 g
- Grasa saturada
- 22.6 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 560.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Italian butter
10 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Classic zabaglione
15 min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Tarte tatin
2h
Venison Wellington
3h 30min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Scallops with pea purée
25 min
Traditional crème brûlée
25h