
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Panna cotta
- unsalted butter for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt to season
- fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes cut into halves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 456.5 kcal / 1917.5 kJ
- Proteína
- 17 g
- Grasa
- 38.2 g
- Carbohidratos
- 10.8 g
- Fibra
- 2.5 g
- Grasa saturada
- 19.7 g
- Sodio
- 1036.1 mg
Recetas alternativas
Panna cotta
6h 15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Mushroom cappuccino
25min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Grand Marnier® soufflé
1h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
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Beetroot and tequila cured salmon
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Scallops with pea purée
25min