Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 10.8 g
- Grasa
- 38.2 g
- Grasa saturada
- 19.7 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 1036.1 mg
Recetas alternativas
Pâtè with Riesling
3h
Grilled scallops with chilli jam
25min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Pear and blue cheese risotto
30min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Anise-cured salmon
14h 10min
Prawn wontons
2h
Scallops with pea purée
25min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min