
Versiones compatibles
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Terrine
- oil spray for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 349.5 kcal / 1468.3 kJ
- Proteína
- 19.8 g
- Grasa
- 25.7 g
- Carbohidratos
- 9.3 g
- Fibra
- 1.9 g
- Grasa saturada
- 14 g
- Sodio
- 764.6 mg
Recetas alternativas
Chicken and port pâté
1h 30min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Citrus seafood salad
1h
Hearty seafood chowder
45min
Salmon and fennel risotto
30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Pâtè with Riesling
3h
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Hearty seafood chowder
1h
Prawn and saffron risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min