Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Carbohidratos
- 31.6 g
- Grasa
- 44.6 g
- Grasa saturada
- 28.4 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 306.8 mg
Recetas alternativas
Fresh tomato tart
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Mushroom tart
50min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Filo spinach slice
55min
Leek and ham tart
1h 55min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Pumpkin tart
2h 15min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Silverbeet and mushroom calzone
2h