Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Carbohidratos
- 31.6 g
- Grasa
- 44.6 g
- Grasa saturada
- 28.4 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 306.8 mg
Recetas alternativas
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Plum and cherry paste
5h 15min
Filo spinach slice
55min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Mushroom tart
50min
Mushroom croustade
1h 35min
Leek and ham tart
1h 55min
Ham and zucchini quiche
1h 45min