
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Ricotta gnocchi
- 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 150 g "00" pasta flour or plain flour
- 1 egg
- salt to taste
- ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
- 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- ¼ lemon zest only, no white pith
- 30 g sunflower seeds
- 30 g pepitas
- 30 g pickled capers
- 150 - 200 g pancetta cut into pieces (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes cut into halves
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 3 leaves fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- water for boiling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 937.5 kcal / 3938.3 kJ
- Proteína
- 55 g
- Grasa
- 49 g
- Carbohidratos
- 68.7 g
- Fibra
- 4.4 g
- Grasa saturada
- 22.6 g
- Sodio
- 2387.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Homemade ricotta
1h 15min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Fresh pasta dough
1h
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Gozleme
1h 40min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Cypriot grain salad
45min
Gnocchi
1h 40min