Dispositivos y accesorios
Lemon and caper aioli
Prep. 10min
Total 15min
300 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt to taste1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 300 g
Sodio
324.7 mg
Proteína
5.1 g
Calorías
9675.6 kJ /
2312.5 kcal
Grasa
257.5 g
Fibra
1.2 g
Grasa saturada
26.6 g
Carbohidratos
4.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Smashed pea and bean dip
30min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Tartare sauce
10min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Fresh pasta dough
1h
Almond thins
25min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
White bean dip with chimichurri
15min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min