Dispositivos y accesorios
Lemon and caper aioli
Prep. 10min
Total 15min
300 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt to taste1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 300 g
Sodio
324.7 mg
Proteína
5.1 g
Calorías
9675.6 kJ /
2312.5 kcal
Grasa
257.5 g
Fibra
1.2 g
Grasa saturada
26.6 g
Carbohidratos
4.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Tomato passata
1h 40min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Apple, leek and sage sauce
15min
Homemade ricotta
1h 15min
Béarnaise sauce
10min
Mayonnaise
5min
Fresh pasta dough
1h
Satay sauce
15min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Miso coleslaw
20min
Sauerkraut
168h 35min