
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ricotta cheese
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
Dumplings
- 100 g bread stale or frozen, cut into pieces
- 100 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon zest only, no white pith
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 2 sprigs fresh oregano leaves only
- 1 tsp sea salt
- olive oil for greasing
Napoli sauce
- 1 brown onion cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 pinch ground black pepper
- Parmesan cheese grated to serve
- fresh basil leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 576 kcal / 2419 kJ
- Proteína
- 28 g
- Grasa
- 29.6 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Fibra
- 4.5 g
- Grasa saturada
- 14.3 g
- Sodio
- 1904.7 mg
Recetas alternativas
Vegetarian sausage rolls
40min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Minestrone
40min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Risotto verde (TM6)
30min
Gozleme
1h 40min
Risotto verde
45min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Ricotta gnocchi
2h
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Tomato pasta sauce
40min